Tuesday, July 13, 2010

FLORIA 2010

Semenjak aku menceburi hobi DSLR ni... terima kasih diatas sokong wife aku yg mengalakkan aku membeli camera yg termahal pernah aku beli dalam hidup aku..

aku tak pernah pun menguploadkan gambar2 hasil camera ku itu.. banyak yg ada dlm blog wife aku ... isabelle.. frankly..

so.. pada minggu lepas, setelah berjanji berjumpa dgn rakan2 yg pernah join J.O.M Putrajaya oleh Norizam Sabran, kami set satu outing di Floria 2010 Putrajaya.. dan hasil kerjanya.. jeng.. jeng...

Sarapan Pagi lebihan org bersenam tari

Konsep Satu Malaysia mana bleh tinggal

konsep tahun ni, helikonia... tapi pakcik bonsai ni pun ada...

















itu lah bunga-bunga yang berjaya aku amik.. yg aku perasan cantik di mata aku... xtau la org tgk cantik ke tak.. hehehe

Apa2 pun, bagi aku... besstttt!!!

3 comments:

isabelle said...

wallaweyyy.. ayah dah terer laaa...
err..gmbr yg last tu, sila tahan nafas sikit.hehehe :P

Abu Zuhair said...

arggg.. nampak ke.. tu la,mama tak ajar lagi macam mana nak edit gmbr kasi kurus... hehehe

masMZ said...

betullarrr sama cam pengerusi persatuan!!!! Tahun depan wat lagi yerrr